Ajánlat kérés

Edit Template

Sunova Solar 410W napelem panel

Sunova Solar – SS-410-54MDH

Az iparágban vezető legalacsonyabb termikus teljesítmény együtthatóval rendelkezik nemcsak a HI-KILO, hanem valamennyi Sunova napelem modul. Az optimalizált elektromos kialakítás és az alacsonyabb üzemi áram a forró pontok csökkentését okozza, ezért is vállal a gyártó hosszabb garanciaidőt a termékekre.

A 100% tripla EL teszt jelentősen csökkenti a modulok rejtett repedési arányát.

A Sunova Solar története

A 2016-ban alapított Sunova Solar egy integrált rendszermegoldás-szolgáltató, amely a globálisan elosztott napelemes termékek kutatás-fejlesztésére és gyártására, valamint fotovillamos erőművek fejlesztésére összpontosít.

Termék adatlap: Panel adatlapja

Termék rendelhetősége: darabosan vagy raklaposan (36 db / raklap)

Ajánlatkérés

Sunova Solar 410W napelem panel

Kategória

A Sunova Solar jelenleg három gyártó gyárat üzemeltet Kínában és Vietnamban, integrált 3 GW kapacitású napelem modulokkal. Ezzel egy időben a SUNOVA saját fióktelepeket vagy irodákat hozott létre Magyarország mellett Németországban, Brazíliában, Lengyelországban, Hollandiában, Ukrajnában, Brazíliában, Mexikóban, Vietnamban és más tengerentúli országokban. Ezenkívül több mint 100 iparágvezető partnere van a világ több mint 20 országában és régiójában. 2021 júniusáig a Sunova Solar közel 2 GW kumulatív modult szállított világszerte.

Minőség

A Sunova kompromisszumok nélküli minőségét és megbízhatóságát számos szigorú teszt eredménye tanúsítja.

Kutatás és fejlesztés

Több tucat nemzetközi elismerés jelzi a minőséget, olyanok is, mint a TÜV, a CAS vagy épp a SEC.

Garancia

A piacon megszokott 12 év helyett 15 év gyártói garanciát vállalnak világszerte valamennyi termékükre.

Dizájn

A minőségi tartalom tartós és elegáns megjelenéssel párosul legyen szó hagyományos vagy FULL BLACK panelekről.

Sunova napelem – minőség záloga

A napelemes rendszerek piaca látványos technikai fejlődésen megy keresztül, hiszen szinte hónapról-hónapra jelennek meg napelemek hatékonyságát fokozó technológiai újítások.

A Sunova Solar a legmodernebb automatizált gyártóberendezések, szigorú minőségellenőrzési rendszer alkalmazásával igyekszik megfelelni az ügyfelek magas minőségre és nagy megbízhatóságra vonatkozó elvárásainak. Ügyfeleinknek a legjobb termékeket kínáljuk a legmagasabb minőségi szabványok és szigorú minőség-ellenőrzési eljárások végrehajtása melletti kitartásunk révén. A termékek és az üzleti modellek folyamatos innovációjával ügyfeleinknek termék- és szolgáltatásválasztékot kínálunk az ügyfelek értékének növelése érdekében.

A szigorú minőségellenőrzési rendszer biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot. Az átfogó belső minőségellenőrzések megfelelnek (vagy meghaladják) a nemzetközi szabványokat.

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva