Ajánlat kérés

Edit Template

SolarEdge csomagok

Solaredge csomagok, a jövőálló döntés!

Egy gondolattal jellemezve: Létezik a SolarEdge napelemes rendszer és léteznek a többi rendszerek.

Csomagainkat alapvetően a 3 fázisú hybrid inverterekre építettük fel, melyet akkumulátorral, vagy anélkül telepítünk, így az ügyfélnek lehetősége van akár 1 éves használatot követően a rendelkezésre álló adatai alapján eldönteni, hogy a felhasználásához mérten mekkora kapacitású akkumulátor szükséges.

Egyedi kérésekben állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés

SolarEdge csomagok

Kategória

SOLAREDGE3 FÁZISÚ HYBRID INVERTEREK (wifi, optimalizáló és smart meterrel)

FIGYELEM! Az árak általános ferde tetőre értendőek 5 fm eresz magasságig, 40 fokos dőlés-ig, így a helyszíni felmérést követően akár jelentősen, kedvezményes irányba is változhatnak!

Inverter típusa Csomag tartalma Ára (nettó)*
Solaredge SE Home Hub Inverter 5k

(3 fázis)

 

 

· 12 db 410W napelem
· tartószerkezet
· 12 db optimalizáló
· tervezés, engedélyezés
· készre szerelés
2.990.000 Ft
Solaredge SE Home Hub Inverter 8k

(3 fázis)

 

 

· 20 db 410W napelem
· tartószerkezet
· 20 db optimalizáló
· tervezés, engedélyezés
· készre szerelés
3.490.000 Ft
Solaredge SE Home Hub Inverter 10k

(3 fázis)

 

 

· 25 db 410W napelem
· tartószerkezet
· 25 db optimalizáló
· tervezés, engedélyezés
· készre szerelés
3.990.000 Ft
SolarEdge Home Battery 48V – 4.6kWh module komplett telepítéssel 1.290.000 Ft

További csomagajánlatokért kérjük vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

*A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek – euró árfolyam jelentősen befolyásolhatja -, azok kizárólag eligazodást nyújtanak az érdeklődő számára.

Miért válassza a SolarEdge Invertert és Akkumulátort?

 • Maximális Teljesítmény: A SolarEdge inverterek akár 25%-kal több energiát termelnek a hagyományos inverterekhez képest, lehetővé téve, hogy rendszeresen csökkentsék vagy akár megszabaduljanak a villanyszámlától.
 • Teljes Tetőfelület Kihasználása: A SolarEdge lehetővé teszi a több tetőfelületre történő napelem telepítését, így optimalizálva a tetőfelület kihasználtságát, és esztétikusabb megjelenést biztosítva.
 • Maximális Rendszer-Üzemidő: A SolarEdge Monitoring rendszer által biztosított folyamatos felügyelettel minimalizálhatóak a rendszerhibák, és a biztonságos működés garantálható még vész esetén is.
 • Kiemelt Biztonság: A SolarEdge inverterek magas feszültségű váltóáramot kezelnek, és automatikusan vészkioldják azt, biztosítva a ház és környezet biztonságát.
 • Optimalizált Teljesítmény: Napelem panel szintű optimalizálásának köszönhetően minden panel a saját teljesítményével termel, minimalizálva az árnyékolás és egyéb hatások negatív hatásait.
 • Monitoring és Elemzés: A SolarEdge monitoring rendszer lehetővé teszi a napi, heti, és éves termelés nyomon követését panel szintű részletekben, biztosítva a rendszer optimális működését és hatékonyságát.
 • Egyszerű Telepítés és Karbantartás: Az optimalizáló modulok könnyű telepítése és az inverter egyszerűsített felépítése minimalizálja a telepítési és karbantartási költségeket.

Fontos Megjegyzés: Bár a SolarEdge rendszer induló költsége magasabb lehet, a hosszú távú energia-megtakarítás és a rendszer hatékonysága jelentős előnyöket kínálhat a hagyományos inverterekkel szemben. A SolarEdge inverterek magas szintű teljesítmény-optimalizációt és folyamatos monitoring lehetőséget biztosítanak, ami hosszú távon jelentős előnyöket generál.

Inverter: Home Hub SE5K

 • Hub Inverter Család: A SolarEdge új inverter családja a „HUB” nevet kapta, mely összefogja az energiafolyamatokat és adatokat. Vezeték nélküli kommunikációja (Home hálózat) egyedi a SolarEdge számára, és lehetővé teszi az optimális teljesítményt.
 • Teljesítmény: Az inverter AC teljesítménye 5 kW, a napelemek összteljesítménye pedig 10 kWp lehet, bár a pályázat jelenleg 6 kW-ban korlátozza.
 • Garancia: Az inverter 12 év alapgaranciát kínál, melyet 25 évre is kibővíthetünk. Az asszimetrikus működést 2024-ben biztosítjuk firmware frissítéssel.

Akkumulátor

 • Lítium-ion Akkumulátor: A SolarEdge lítium-ion akkupakkja két darab 4,6 kWh kapacitású modulból áll, mely beltérbe vagy kültérre is helyezhető. A DC oldali csatlakozás lehetővé teszi a maximális teljesítményű töltést.
 • Teljesítményfokozás: Más gyártóknál az akkumulátor AC oldali csatlakozása miatt a nagyobb teljesítmény egy része elvész, míg a SolarEdge rendszerben a teljesítmény szinte hatásfok vesztés nélkül az akkumulátorba kerül.
 • Globális Biztonság: Az akkumulátor teljesíti a legszigorúbb biztonsági normákat, UL9540A tanúsítvánnyal rendelkezik, és 10 év garanciát nyújt (70% megmaradó kapacitással).

Tartalék Interfész (Működés Áramszünet Esetén)

 • Áramszünet Kész Működés: A SolarEdge tartalék interfész modul lehetővé teszi az épület teljes ellátását három fázison keresztül (3x63A), fázis asszimetriával. Ez az inverterrel kommunikál, és lehetőséget biztosít a fontos fogyasztók prioritizált működtetésére.
 • Energiahatékonyság: A tartalék interfész modul tartalmazza az energiamérőt, és lehetőséget nyújt az energiagazdálkodás intelligens vezérlésére.

Miért válassza a SolarEdge rendszert?

 • Átfogó Rendszer: Egy gyártó átfogó rendszere, egymással összehangolt rendszerelemekkel.
 • Okos Otthon Eszközök: Rendelkezik olyan okos otthon eszközökkel, amikkel az önfogyasztás maximalizálható (bruttó tarifa).
 • Energiavezérlés: Rendelkezik olyan energiamenedzsment szoftverekkel, amivel a jövő energiapiaci változásaihoz alkalmazkodni képes (dinamikus tarifa, bevételt generáló részvétel az energia piacon).
 • Optimalizálás: A legnagyobb tapasztalattal bíró optimalizáló gyártó, az optimalizálással járó minden előnyt nyújtja.
 • Bővíthetőség: Könnyedén bővíthető napelemekkel, energiatárolóval, kétirányú DC elektromos autótöltővel, valamint más gyártók termékeinek kommunikációs protokoljának kezelésével.
 • Telepítés és Kezelés: Könnyen telepíthető a vezeték nélküli Home hálózatnak köszönhetően, és magyar nyelvű okostelefon applikációval rendelkezik.
 • Biztonság és Szolgáltatás: Magas színvonalú ügyfélszolgálat, fejlett hibafelderítési algoritmusok, proaktív hiba előrejelzés, iparági vezető gyártói garanciák, globálisan használt szoftveres támogatás.
 • Kiberbiztonság és ESG: Kiváló kiberbiztonsági és ESG szempontokat szem előtt tartó megoldásokkal rendelkezik.

További Előnyök:

 • Maximális Teljesítmény: Akár 25%-kal több energiát termel a hagyományos inverterekhez képest, minimalizálva vagy megszüntetve a villanyszámlát.
 • Teljes Tetőfelület Kihasználása: Optimalizálva a tetőfelület kihasználtságát, és esztétikusabb megjelenést biztosítva.
 • Maximális Rendszer-Üzemidő: Folyamatos felügyelettel minimalizálhatóak a rendszerhibák, és a biztonságos működés garantálható még vész esetén is.
 • Kiemelt Biztonság: Magas feszültségű váltóáram kezelése és automatikus vészkioldás, biztosítva a ház és környezet biztonságát.
 • Optimalizált Teljesítmény: Minden panel saját teljesítményével termel, minimalizálva az árnyékolás és egyéb hatások negatív hatásait.
 • Monitoring és Elemzés: Panel szintű részletekben nyomon követhető a termelés, biztosítva a rendszer optimális működését és hatékonyságát.
 • Egyszerű Telepítés és Karbantartás: Könnyű telepítés és egyszerűsített felépítés minimalizálja a költségeket.

Fontos Megjegyzés: A SolarEdge rendszer hosszú távú energia-megtakarítást és hatékonyságot kínál a hagyományos inverterekkel szemben, biztosítva a magas teljesítmény-optimalizációt és folyamatos monitoring lehetőségét.

Keressen minket még ma, és ismerje meg, hogyan lehet a SolarEdge Inverter és Akkumulátor a legjobb befektetés a napelemes rendszeréhez!

 

Ajánlatkérés

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva