Ajánlat kérés

Edit Template

Deye Inverter

Deye 3 fázisú hybrid inverterek 750.000 Ft + áfától

5KW, 6KW, 8KW, 10KW, 12KW, 50KW

Főbb jellemzői:

Integrált védelem

Maximális hatékonyság

Önműködően alkalmazkodó BMS

Külső hőmérséklet-érzékelő

– 100% nem kiegyensúlyozott kimenet, minden fázis; Max. kimenet akár 50% névleges teljesítményig

– DC kapcsoló és AC kapcsoló meglévő napelemes rendszer felújításához

– Maximális 10 db párhuzamos hálózaton belüli és hálózaton kívüli működéshez; Több akkumulátor párhuzamos támogatása

– Támogatja a dízelgenerátorból származó energia tárolását

– 6 időintervallum az akkumulátor töltésére/kisütésére

– 48V alacsony feszültségű akkumulátor, transzformátor szigetelés kialakítás

– Max. 240A töltési/kisütési áram

Termék adatlap: Termék specifikáció

Termék adatlap: Bemutató

Ajánlatkérés

Deye Inverter

Kategória

Deye Inverterek és Gyártó: A Deye hibrid inverterek és akkumulátorok ideális megoldást nyújtanak ügyfeleink számára, akik teljes értékű hálózatfüggetlen szigetüzemet szeretnének. A kínai Deye márka több tucat akkumulátor márkát, szél- vagy dízelgenerátort is kezel, és domináns szereplő több országban.

Deye Technology Group: Új világmárka csatlakozott kivitelezési és nagykereskedelmi termékportfóliónkhoz – a Deye technology group. Kiemelkedő technikai megoldásokat kínál mind lakossági, mind ipari felhasználásra. Deye invertereket és akkumulátorokat bátran alkalmazunk lakossági és KKV-s kivitelezéseinkben, melyek mellett hibrid kivitelű, fázisasszimetriát kezelő modellek is elérhetőek a BRS Solar portfóliójában.

Kiváló ár-érték arány, 5+5 év teljeskörű garancia, cserélhető alkatrészek és javíthatósági funkció jellemzi a Deye invertereket. A hibrid inverterek asszimetrikusan ellátják a házban 3 fázison működő villamosberendezéseket, és piacvezetők Dél-Afrikában, Brazíliában, valamint Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek.

Deye Technology Groupról röviden: A Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. 2007-ben alakult Kínában, és mára a globális napelemes inverter piac meghatározó szereplőjévé vált. A vállalat a párátlanító berendezésektől és napelemes légkondik gyártásától indult, és ma már számos díjat nyert el, köztük az „Év Legjobb Inverter gyártója” címet. A cég elkötelezett a minőség, innováció és fenntarthatóság iránt.

Termékek és Technológiák: A Deye fázisasszimetrikus hibrid inverterei maximális teljesítményt és szigetüzemű működést biztosítanak. A Deye termékcsalád kiváló választás a magyarországi és európai piac számára. Az invertereket akkumulátorokkal és smart meterekkel kombinálva lehet optimálisan hasznosítani.

Energia Tárolás: A Deye saját energiatároló rendszert is kifejlesztett, amely megbízható energiaellátást biztosít távoli területeken vagy vidéki településeken. A rendszer kritikus fogyasztók számára is tartalék energiát biztosít a hálózati meghibásodások esetén.

A Deye Inverterek elnyerték az „Energetikai Innováció Díját” és a „Zöld Technológiai Vállalat” címet, elismerve elhivatottságukat a minőség és fenntarthatóság területén.

Kérjük, forduljon szakértőinkhez további információkért.

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva