Ajánlat kérés

Edit Template

Napelem cégeknek

Napelem rendszer vállalkozásának! A költségcsökkentés új dimenziója, hamarosan induló GINOP Program Plusz keretében 0%-os hitel felhasználásával

napelem cegeknek

Cégvezetőként vagy tulajdonosként bizonyára tisztában van azzal, hogy a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése kulcsfontosságú tényezők az üzleti siker szempontjából. A BRS Solar segít megteremteni ezt a sikert, olyan megoldásokkal, amelyek nemcsak a költségeket csökkentik, hanem hosszú távú biztonságot és fenntarthatóságot is nyújtanak.

Az energiaárak drasztikus emelkedése az elmúlt években sok vállalkozást kényszerített arra, hogy keresse azokat a megoldásokat, amelyek segítségével csökkentheti költségeit és fenntarthatóbbá teheti működését. A napelem rendszerek telepítése egy olyan beruházás, amely hosszú távú megtakarítást és stabilitást jelent a vállalkozás számára.

Miért éri meg egy vállalkozásnak továbbra is napelem rendszert telepíteni?

  1. Költségmegtakarítás és megtérülés: A napelem rendszerek telepítése rövid idő alatt megtérülhet. Például, egy 30-50 kW-os rendszer évi százezreket vagy akár milliókat is megtakaríthat az energiafogyasztás költségein. Már néhány év alatt jelentős megtérülést láthat a beruházásban. 

  2. Függetlenség az energiaárak ingadozásaitól: A napelem rendszer segítségével a vállalkozások függetlenek lehetnek az energiaárak ingadozásaitól. Ez stabilabbá teszi a költségvetést és elősegíti a tervezhetőséget, nincs bizonytalan termékárazás, tegyen egy lépést a stabilitás irányába.

  3. Környezetvédelem és vállalati felelősségvállalás: A napelem rendszerek telepítése pozitív hatással van a környezetre, csökkentve a szén-dioxid kibocsátást és segítve a vállalkozásokat abban, hogy felelősségteljesen gazdálkodjanak az energiával. Nem utolsó sorban az utóbbi években egyre többször írják ki a vállalati tenderen a környezetvédelmi 

  4. Finanszírozási lehetőségek: A BRS Solar. rugalmas finanszírozási megoldásokat kínál a vállalkozásoknak a napelem rendszerek telepítéséhez. Például, ha nem tudja saját forrásból finanszírozni a beruházást, pénzügyi partnerünk lehetőséget biztosít arra, hogy a rendszer telepítése költséghatékony legyen. A GINOP Plusz pályázat 2024. áprilisától indul, használja ki a KKV-k számára lehetőséget biztosító 0%-os hitelt és fektessen a jövőjébe! 

    A GINOP Plusz Program keretében hamarosan meghirdetésre kerül az uniós forrásból finanszírozott KKV Technológia Plusz Hitelprogram a beruházások támogatására. A GINOP Plusz program I. prioritásán keresztül a kormány a következő időszakban összesen 450 milliárd forintot biztosít a vállalkozások fejlesztésére, melyből 130 milliárd forint támogatási forrás már a második negyedévtől kezdődően elérhetővé válik, amely 0%-os célzott hitelekkel segíti a KKV szektor versenyképességét.

  5. Hosszú távú megtakarítás és fenntarthatóság: A napelem rendszerek hosszú élettartama és alacsony karbantartási költségei miatt hosszú távú megtakarítást eredményeznek. Ezzel a vállalkozások biztosíthatják jövőjüket és növelhetik versenyképességüket.

A napelem rendszerek telepítése számos különböző helyszínen lehetséges, beleértve a ferde tetőket, lapos tetőket, valamint a földi állomásokat. Emellett akár gépkocsi beállókra is telepíthetők napelemek, hogy kihasználják az alulhasznosított területeket is, és tovább növeljék az energiatermelés hatékonyságát.

Válassza a BRS Solar-t, mint megbízható partnerét a napelem rendszerek telepítéséhez! Vállalati tanácsatóink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb rendszert vállalkozása számára.

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva

Napelem megoldások magánszemélyek, és vállalatok részére.

Elérhetőség

BRS Management Kft © 2023 Minden jog fenntartva